Стрілянина в Олевську: четверо підозрюваних - за гратами, один - під домашнім арештом

Стрілянина в Олевську: четверо підозрюваних - за гратами, один - під домашнім арештом

Укрінформ
П’ятьом учасникам стрілянини в Олевську уже оголосили про підозру, чотирьом – про арешт.

Про це в понеділок на брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

"Визначено більше 30 осіб, які брали участь у цьому конфлікті з двох сторін. П’ятьом підозрюваним оголошено підозру, чотирьом – арешт з можливістю внесення застави, одного відпустили під домашній арешт. Це все представники львівської сторони. Вже є у нас результати деяких експертиз, у тому числі й експертизи ДНК, і ми вже починаємо відбір зразків ДНК також у всіх учасників конфлікту", – зазначив Печененко.

За його словами, через стрілянину відбудуться кадрові зміни в Олевському райвідділі поліції: ряд керівників звільнять і позбавлять посад.

"Службове розслідування щодо працівників поліції як Олевського райвідділу поліції, так і працівників ГУ проведене. Зараз матеріали подані до апарату Національної поліції для прийняття остаточних рішень", – уточнив начальник ГУПН.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 16 січня в центрі міста Олевськ на Житомирщині стався збройний напад на місцевих жителів. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, які стояли поблизу однієї з кав'ярень і паркування, а також кинули у натовп гранату. Поліція розпочала кримінальне провадження. У ході досудового розслідування поліція Житомирської області встановила понад 30 учасників збройного конфлікту. Частину з них уже затримали, решту оголосили у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-