Поліція повідомила деталі про Nissan, що перекинув інкасаторів у Запоріжжі

Поліція повідомила деталі про Nissan, що перекинув інкасаторів у Запоріжжі

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом зіткнення у Запоріжжі позашляховика Nissan X-Trail з інкасаторським автомобілем, в результаті якого постраждали четверо людей.

Про це Укрінформ повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами», - повідомили в поліції.

За даними відомства, вже встановлено, що ряд учасників ДТП на момент його здійснення знаходилися в стані алкогольного сп'яніння.

«За медичним висновком лікарів три людини, які знаходилися в автомобілі Nissan X-Trail, були в стані алкогольного сп'яніння», - повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Як повідомлялося, 19 січня увечері в центрі Запоріжжя - на перетині вулиць Лермонтова і Патріотичної сталося зіткнення автомобіля Nissan X-Trail і інкасаторського автомобіля Volkswagen Transporter одного з комерційних банків. В результаті зіткнення інкасаторський автомобіль перекинувся, постраждали четверо людей. Медики швидкої допомоги, які прибули на місце події, діагностували  у 44-річного водія інкасаторської машини забиття м'яких тканин голови, грудної клітки і передпліччя, у 29-річного інкасатора - забиття м'яких тканин голови і передпліччя, а у двох пасажирів позашляховика - рани м'яких тканин голови і підозра на струс головного мозку. У лікарні у водія інкасаторського автомобіля діагностували також перелом руки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-