На Житомирщині перехопили фуру із львівським сміттям

На Житомирщині перехопили фуру із львівським сміттям

Укрінформ
Уранці 17 січня на патрульному посту "Звягель" у Житомирській області поліцейські зупинили вантажівку DAF зі львівським сміттям.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

"Сьогодні зранку, близько 7:00, на посту "Звягель" патрульні поліцейські зупинили автомобіль DAF із напівпричепом, який перевозив побутове сміття зі Львова і рухався у напрямку Дніпропетровської області, на полігон для вивантаження сміття", - зазначила прес-офіцер.

На місці події патрульні разом із фахівцями управління Укртрансбезпеки в рамках спільного відпрацювання перевірили у водія документи. Зокрема у накладній на перевезення вантажу виявили невідповідність: відсутність відомостей про його характер.

"Патрульна поліція провела тривалу роз'яснювальну роботу з водієм, застерігши його, що можлива кримінальна відповідальність у разі, якщо водій на власний розсуд вирішить скинути сміття в одному з населених пунктів Житомирської області. Водій запевнив, що рухатиметься до кінцевого пункту призначення. Екіпажі патрульної поліції на відповідних пунктах контролюють, аби даний транспортний засіб не з'їхав із визначеного маршруту", - уточнила Корчевна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-