На Закарпатті скасували обмеження руху для вантажівок

На Закарпатті скасували обмеження руху для вантажівок

Укрінформ
Обмеження для руху вантажівок, введені через сильний снігопад на дорогах Закарпаття, скасовано. Проте в області залишаються знеструмленими три десятки населених пунктів. 

Про це йдеться на сайті ДСНС.

"Станом на 16:15 обмеження руху для великовагових транспортних засобів на автодорогах загального користування державного значення (межі Закарпатської області) скасовано. Заторів та постраждалих через негоду не зафіксовано. Рятувальники ДСНС продовжують надавати допомогу в буксируванні водіям транспортних засобів, які не можуть самостійно здолати слизькі ділянки на автошляхах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за добу 14 січня (станом на 17:00) було відбуксирувано 111 автомобілів, в яких перебувало 158 осіб. Для надання допомоги з буксирування залучено 15 одиниць техніки та 56 рятувальників.

О 16:45 відбулось сходження снігової лавини на автошлях місцевого значення між с. Красне та смт Усть-Чорна Тячівського району. Внаслідок події травмованих та загиблих не має. Рух транспорту здійснюється по одній смузі автошляху. Ліквідовують наслідки сходження снігової маси працівники Тячівської дорожньо-експлуатаційної дільниці.

Також рятувальники залучались для розкрижування дерев, які налипання мокрого снігу падали на шляхи у Перечинському, Свалявському районах області та в м. Ужгород. Внаслідок падіння дерев ніхто не постраждав.

Знеструмленими залишається 31 населений пункт - у Великоберезнянському та Воловецькому районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-