АТО: по Верхньоторецькому окупанти вели вогонь з артилерії та мінометів

АТО: по Верхньоторецькому окупанти вели вогонь з артилерії та мінометів

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках - загалом 62 обстріли. Одного нашого військового поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку – з мінометів російсько-окупаційні війська обстрілювали Широкине та Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Павлопіль, Водяне, Березове, Новотроїцьке. По Гнутовому неодноразово стріляли снайпери. А по Широкиному та Мар’їнці – БМП.

На Донецькому напрямку – по Верхньоторецькому окупанти вели вогонь зі 122-міліметрової артилерії та 82-міліметрових мінометів. По Луганському, Північному, Зайцевому, Південному, Новгородському, Троїцькому, Кам’янці та Авдіївці – з гранатометів та стрілецької зброї. По Кам’янці вогонь вів снайпер.

На Луганському – з артилерії 152 та 122 міліметра російсько-окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці та Троїцькому. По Новоолександрівці, Новозванівці, Валуйському та Старому Айдару – зі 120- та 82-міліметрових мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали наші позиції в районах Станиці Луганської, Новозванівки, Валуйського. По Кримському вогонь вів снайпер.

Загалом за минулу добу відбулося 62 обстріли. Одного нашого військового поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-