В Одесі - штормове попередження через снігопад

В Одесі - штормове попередження через снігопад

Укрінформ
З огляду на прогнозоване синоптиками погіршення погодних умов, зокрема, снігопад і хуртовину в ніч на 11 січня, Одеська мерія оголосила штормове попередження.

Про це повідомляє Управління інформації міськради.

"На 11 січня по Одесі та області оголошено штормове попередження. Очікуються, згідно з прогнозом Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, складні погодні умови. Уночі і в першій половині дня в Одесі й області - сніг, заметіль, вітер північно-східний 15-20 м/с. З огляду на це Одеська мерія настійно просить одеситів максимально обмежити переміщення і поїздки по місту, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок", - зазначено у зверненні мерії.

Також міська влада звернула увагу автомобілістів на неприпустимість "залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач: в результаті сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів".

У мерії запевнили, що "міські комунальні служби переводяться на цілодобовий режим роботи", "будуть задіяні аварійні бригади". Продовжать працювати пункти обігріву в Преображенському парку (вхід з вулиці Мечникова) і на перехресті вулиць Жоліо-Кюрі та Генерала Бочарова, де передбачено надання медичної допомоги та харчування: бутербродів з гарячим чаєм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-