У Харкові за стрільбу по перехожих затримали чотирьох п’яних молодиків

У Харкові за стрільбу по перехожих затримали чотирьох п’яних молодиків

Укрінформ
Четверо молодиків, які стріляли з вікна квартири по перехожих, затримані в багатоповерховому будинку по вулиці Золочівській в Холодногірському районі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла начальник прес-центру Управління патрульної поліції Харкова Ярослава Борисова.

"Під час денного патрулювання поліцейські отримали повідомлення про те, що з 8-го поверху житлового будинку по вулиці Золочівській невідомі стріляють по перехожих із пневматичної зброї. Прибувши на місце події, патрульні з'ясували номер квартири, з вікон якої лунали постріли, і подзвонили у двері квартири, проте двері ніхто не відкрив. За деякий час патрульним вдалося умовити відкрити двері. Під час переговорів з поліцейськими, як встановлено, громадяни викинули з вікна пневматичну гвинтівку", - зазначила Борисова.

За її словами, у квартирі було виявлено четверо хлопців у віці від 20 до 25 років з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

"Поліцейські затримали хлопців. Також в квартирі виявлені патрони", - додала Борисова.

За її словами, на місце для з'ясування обставин викликана слідчо-оперативна група: "Вирішується питання про кваліфікацію події".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-