Водіїв фур закликають не їхати на Київщину: рух можуть перекрити

Водіїв фур закликають не їхати на Київщину: рух можуть перекрити

Укрінформ
Київська обласна державна адміністрація закликає водіїв великогабаритного транспорту утриматися від поїздок автошляхами області, оскільки в разі продовження снігопаду буде введено обмеження для проїзду вантажівок дорогами державного значення.

Про це повідоми в прес-службі Київської обласної державної адміністрації.

"З огляду на погіршення погодних умов та посилення снігопаду, звертаємося до водіїв та власників великогабаритного транспорту утриматися від поїздок автошляхами області. У разі продовження снігопаду можливе введення обмеження на рух вантажівок, яким доведеться або повертатися, або чекати покращення погодних умов на спеціальних стоянках та пунктах обігріву",- йдеться у повідомлені. 

Голова Київської ОДА Олександр Горган також закликав жителів Київщини бути уважними та обережними на дорогах і, за можливості,  не користуватися приватним авто, а надавати перевагу громадському транспорту.

"Мешканців районних центрів та міст обласного значення прошу не залишати авто на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу",- наголосив Горган.

Як повідомляв Укрінформ, складні погодні умови в Україні збережуться і 8 січня.

За прогнозами Укргідрометцентру, внаслідок переміщення в Україну активного циклону з Чорного моря протягом 8 січня 2017 року на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київської, східних районів Вінницької областей сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25-30 см, на Одещині та Миколаївщині до 35 см, сильні тривалі хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, у Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях відкладення ожеледі на дротах, деревах та дорогах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-