Харківська поліція розслідує ДТП із шістьома смертями

Харківська поліція розслідує ДТП із шістьома смертями

Укрінформ
Кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) відкрито за фактом вечірнього ДТП у Чугуївському районі Харківської області, де загинули шестеро осіб, у тому числі двоє дітей.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"Близько 21:20 автомобіль Volvo злетів з дороги біля села Чкаловське Чугуївського району. За попередніми даними, 29-річний водій автомобіля не впорався з керуванням. Машина виїхала на узбіччя, перевернулася і врізалася в дерево", - відзначив Никоненко.

За його словами, на місці загинули 29-річний водій, жінки 55-ти і 29-ти років і шестирічна дівчинка: "Ще одна шестирічна дівчинка і 61-річний чоловік померли в машині швидкої допомоги".

"30-річний пасажир із закритою черепно-мозковою травмою, травмою грудної клітки і хребта доставлений до Чугуївської лікарні", - додав Никоненко.

За його словами, всі загиблі мешкали за однією адресою в селі Коробочкине Чугуївського району.

"Правоохоронці встановлюють причини і обставини події", - пояснив Никоненко.

У мережі з'явилися повідомлення, що на трасі був сильний туман: видимість 10-15 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-