На Закарпатті рятувальники витягли із заметів понад 100 автомобілів

На Закарпатті рятувальники витягли із заметів понад 100 автомобілів

Укрінформ
Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на території Закарпатської та Львівської областей. На Закарпатті вони відбуксирували 103 автомобілі, а на Львівщині - швидку допомогу та два автомобілі й автобус, які застрягли на засніжених трасах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Впродовж 5 січня підрозділи ДСНС у Львівській області 4 рази залучалися до ліквідації наслідків складних погодних умов. Зокрема, рятувальники витягнули із снігового замету автомобіль швидкої медичної допомоги в селі Пасіки-Зубрицькі по вул. Космонавтів Пустомитівського району. Також здійснено буксирування двох легкових автомобілів у містах Борислав та Турка. Крім того, у Львові підрозділи ДСНС дістали з кювету автобус. Станом на 8:00 проїзд по автошляхах державного значення забезпечено», - йдеться у повідомленні.

На території Закарпатської області з 4 по 6 січня для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області рятувальниками надано допомогу в буксируванні та вивільненні зі снігових заметів 103 автомобілів. Станом на 8:00 6 січня проїзд по автошляхах державного значення та перевалах, що проходять через них, забезпечений у нормальному режимі. Водіям великовагового транспорту, котрі не можуть самостійно здолати слизьку дорогу, рятувальники ДСНС надають допомогу в буксируванні. Відключень від електропостачання не зафіксовано. Наслідки сходження лавин у Хустському, Тячівському та Рахівському районах ліквідовано. Жертв та травмованих унаслідок сходження снігових мас та снігопадів немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-