Херсон закриють для фур

Херсон закриють для фур

Укрінформ
У зв'язку зі складними погодними умовами, що очікуються на Херсонщині 6, 7 та 8 січня 2017 року через переміщення активного південного циклону, вантажний транспорт у місто Херсон у зазначені дні не пускатимуть, а відправлятимуть до місць відстою, щоб перечекати негоду.

Про це повідомила у четвер прес-служба облдержадміністрації з посиланням на інформацію, оприлюднену на позаплановому засіданні міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні було скликано позапланове засідання міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорили готовність територіальних та об'єктових спеціалізованих служб цивільного захисту до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з ускладненням погодних умов у період з 6 по 8 січня. Начальник служби автодоріг в області Микола Савченко доповів, що в області підготовлено 85 одиниць техніки, яка буде використовуватись в зимовому утриманні доріг Херсонщини, у необхідному обсязі є піщано-соляна суміш, сіль, пісок. Для вантажного транспорту на в'їзді до м. Херсона буде організовано об'їзд, який перенаправлятиме вантажівки до місць відстою, щоб перечекати негоду", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили під час засідання оперативного штабу, такі місця відстою буде облаштовано на трасі М 14: Т-подібне перехрестя у с. Чорнобаївка з місцем відстою "Чорнобаївський ринок"; на трасі Р 42: район с. Жовтневе – біля автозаправки; на трасі М 14: м. Олешки – біля автозаправок "Близнюки".

Згідно з інформацією Херсонського обласного центру з гідрометеорології, у зв'язку з переміщенням активного південного циклону 6, 7 та 8 січня 2017 року на території Херсонської області та міста Херсона очікуються складні погодні умови - сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, сильні хуртовини, на дорогах ожеледиця, снігові замети, снігові накати. Очікується посилення північного вітру до 15-20 м/с, місцями - пориви 25-30 м/с, а також різке зниження температури повітря. 7 січня впродовж доби - до 10-15 градусів морозу, 8 січня вночі - до 15-20 градусів морозу, вдень - до 8-13 градусів морозу. 9 січня на Херсонщині очікується послаблення та припинення небезпечних погодних явищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-