У Маріуполі п’яний поліцейський мало не збив міську ялинку

У Маріуполі п’яний поліцейський мало не збив міську ялинку

Фото
Укрінформ
Правоохоронці Маріуполя затримали водія при спробі втечі з місця ДТП у центрі Маріуполя, який виявився діючим співробітником поліції.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

"Водій іномарки не впорався з управлінням та в’їхав у бордюр на площі Драматичного театру. Побачивши правоохоронців, чоловік кинув транспортний засіб та спробував втекти, але був затриманий нарядом поліції Центрального відділу поліції Маріуполя. З’ясовано, що це діючий співробітник поліції, який пересувався на власному авто. Він притягується до відповідальності за керування автівкою у нетверезому стані", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повідомлення про подію надійшло від поліцейських, що несли службу із забезпечення правопорядку біля центральної ялинки. Автомобіль рухався зі сторони проспекту Миру, водій не впорався з управлінням та виїхав за межі дороги.

Затриманий виявився старший лейтенант Управління захисту економіки в Донецькій області ДЗЕ Національної поліції України.

Наразі на місці ДТП продовжують роботу правоохоронці, складаються адміністративні матеріали за ст.130 «Керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Фото: Поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-