На Харківщині вбили адвоката, колеги кажуть – через професійну діяльність

На Харківщині вбили адвоката, колеги кажуть – через професійну діяльність

Укрінформ
Вбивство адвоката - встановлено, що це Тетяна Попова - пов'язане з професійною діяльністю.

Так сказали кореспондентові Укрінформу в Раді адвокатів Харківської області.

"Вбивство Тетяни Попової, яка займалася цивільними справами, пов'язане з адвокатською діяльністю. Говорити про обставини справи рано: йде слідство,"- лаконічно зазначили в Раді адвокатів.

У загиблої, як стало відомо, залишився 14-річний син і старенька мати.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 грудня близько 19.40 в поліцію надійшло повідомлення від медиків Циркуновської лікарні про те, що в їхній заклад доставлено 35-річну жительку селища Руські Тишки з переломом шиї і підреберним ножовим пораненням. Непритомну жінку знайшов на вулиці місцевий житель і відразу доставив її в лікарню. Медики зробили все можливе, але врятувати постраждалу не вдалося.

За фактом події слідчими Харківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за 2 ч. п. 6 ст. 115 (умисне вбивство).

Поліцією було вжито всіх заходів для встановлення та затримання злочинця.

У минулому березні у власній квартирі у Харкові знайшли мертвим адвоката Віктора Лойка. У квітні правоохоронці повідомили про розкриття цього злочину: одного з підозрюваних затримали в Києві, а тіло другого (без ознак насильницької смерті виявили в Одесі. З квартири зникли ювелірні вироби та гроші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-