Теракт біля Палацу спорту в Харкові: суд знову не відбувся

Теракт біля Палацу спорту в Харкові: суд знову не відбувся

Укрінформ
Засідання Фрунзенського райсуду Харкова у справі про теракт 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту не відбулося: судді зайняті іншою справою.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Засідання щодо Палацу спорту не відбулося. Судді були в дорадчій кімнаті з приводу іншого провадження", - відзначила Дубовик.

За її словами, засідання перенесли на 28 грудня на 11.30.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 14 грудня Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту не відбувся: адвокат захворіла.

7 грудня в Харкові суд у справі про теракт біля Палацу не відбувся: одному з трьох обвинувачених стало зле.

8 грудня суд щодо теракту перенесли: не з'явилися представники захисту.

16 листопада суд за клопотанням прокуратури продовжив трьом обвинуваченим в теракті біля Палацу спорту тримання під вартою на 2 місяці.

18 жовтня суд у справі про теракт біля Палацу спорту перенесли через скарги обвинуваченого Башликова на здоров'я.

8 серпня на суді обвинувачений Дворніков відмовився від адвоката: суд доручив надати йому адвоката з Центру безкоштовної правової допомоги.

9 червня на суді обвинувачений Тетюцький заявив, що хоче залучити до свого захисту ще одного адвоката. Суд відмовив, оскільки захисником мала стати людина, яка знаходиться в СІЗО за обвинуваченням у розбої, викраденні авто і участі в терористській групі.

За словами представника потерпілого Олега Головкова, підозрювані "намагаються максимально затягнути розгляд справи".

22 лютого 2015 року під час вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримано троє харків'ян: Дворніков, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді, а за вчинення теракту мали  отримати 10 тисяч доларів. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-