У Львові поки не оголошують карантинні канікули

У Львові поки не оголошують карантинні канікули

Укрінформ
Попри зростання захворюваності серед дітей шкільного віку, у Львові наразі немає підстав для припинення навчання.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в управлінні охорони здоров`я Львівської міськради.

"За інформацією управління освіти Львівської міськради, зараз у школах відсутні 19% учнів, міські служби вивчають причини відсутності дітей у школах. Такий рівень захворюваності вважається початком епідемічного підйому. Однак тимчасове припинення навчання запроваджується при більш високих показниках. Наразі ситуація потребує динамічного спостереження та вжиття заходів з недопущення поширення інфекції серед дітей", - зазначив начальник управління Володимир Зуб.

За його словами, зараз зусилля медиків зосереджені на профілактиці грипу і в першу чергу - дотриманні домашнього режиму тими, хто захворів.

"Дуже важливо стежити за тим, щоб хворі діти не відвідували школу, аби не інфікувати інших, а здорові частіше бували на свіжому повітрі, вживали вітамінну їжу та дотримувались особистої гігієни, тримали в теплі ноги, одягалися відповідно до зовнішньої температури. Таку роз`яснювальну роботу проводять зараз шкільні медики", - сказав Зуб.

Як повідомлялося, за останній тиждень Львів перетнув епідпоріг захворюваності на грип та ГРВІ, у місті зараз понад 5 тисяч людей звернулися у лікарню із ознаками цих захворювань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-