На Рівненському радіозаводі проводять обшук - ЗМІ

На Рівненському радіозаводі проводять обшук - ЗМІ

Укрінформ
Поліція розпочала обшуки на Рівненському радіотехнічному заводі, який місцева влада хоче повернути у державну власність.

Про це повідомляє Рівненська обласна держтелерадіокомпанія.

"У ці хвилини поліція розпочинає обшук на території "Рівненського радіотехнічного заводу", що на вул. Данила Галицького. Правоохоронці будуть шукати докази злочинів, адже на власників підприємства відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що до приміщення також зайшли активісти та представники ЗМІ, однак офіційну процедуру обшуку проводитимуть без преси.

Минулого тижня, у середу, у Рівненській ОДА відбулась нарада щодо подальших кроків повернення майнового комплексу «Рівненський радіотехнічний завод» у державну власність. Участь у засіданні взяли керівники обласної прокуратури, Фонду держмайна, ДФС, Нацполіції, представники ГО «Рівненський радіотехнічний завод». Йшлося про зловживання під час продажу майна та навмисне доведення заводу до банкрутства власником. 

Тоді й було домовлено, що цього тижня на територію радіозаводу виїде спільна комісія, аби вивчити реальний стан підприємства. Адже майно підприємства арештоване, а, за словами громадських активістів, власник продовжує використовувати приміщення.

У свій час Рівненський радіотехнічний завод був одним із найбільших підприємств області і виконував замовлення для військового сектору. До 2008 року контрольний пакет акцій заводу належав державі. Після приватизації власники не виконували інвестиційних зобов’язань, тому держава вимагала повернення підприємства. Власниками завод доведено до банкрутства. З того часу тягнуться судові справи щодо повернення його у власність держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-