Тіла загиблих у Княжичах силовиків віддадуть рідним після експертизи - Геращенко

Тіла загиблих у Княжичах силовиків віддадуть рідним після експертизи - Геращенко

Укрінформ
Судмедексперти мають завершити дослідження тіл загиблих у стрілянині в Княжичах правоохоронців 5 грудня, після чого їх віддадуть рідним.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє "Еспресо".

"Судмедексперти повинні провести повне всебічне дослідження тіл загиблих, щоб визначити балістику куль, ранові канали, щоб чітко розуміти, хто, як у кого стріляв, яким калібром і т.д. Думаю, що сьогодні всі ці дослідження мають бути завершені, й батьки загиблих отримають тіла своїх рідних", - сказав Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району на Київщині внаслідок перестрілки загинули п'ятеро правоохоронців.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі п'яти поліцейських. Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков через трагедію у Княжичах перериває візит до Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-