Під Новотошківським у бою з диверсантами загинув український боєць - ЛОДА

Під Новотошківським у бою з диверсантами загинув український боєць - ЛОДА

Укрінформ
Диверсійно-розвідувальна група бойовиків під прикриттям вогню з 120-міліметрових мінометів намагалася прорвати лінію оборони поблизу смт Новотошківське, під час бою загинув один український військовий.

Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, інформує прес-служба Луганської ОДА.

У прес-службі додали, що протягом минулої доби та після опівночі російсько-терористичні війська 15 разів відкривали вогонь вздовж усієї лінії розмежування.

Крім того, по укріпленнях сил АТО поблизу сіл Новоолександрівка та Новозванівка Попаснянського району ворог сім разів застосовував автоматичні і підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Водночас у напрямку сіл Кримське та Лобачеве Новоайдарського району шість разів відкривався вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По позиціях українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська бойовики двічі застосували протитанкові та підствольні гранатомети.

«Наразі вздовж всієї лінії розмежування спостерігається істотне загострення ситуації. Ворог б’є із заборонених Мінськими угодами видів зброї та здійснює цинічні вилазки на позиції наших хлопців. Сьогодні ми втратили ще одного сина України, який захищав її суверенітет та незалежність. Співчуваю близьким та рідним полеглого бійця і впевнений, що недалекий той час, коли над усією Луганщиною замайорить Державний Прапор України», – наголосив  Клименко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-