У Херсоні знову «замінували» мерію

У Херсоні знову «замінували» мерію

Укрінформ
У Херсоні у четвер після опівдня невідома особа повідомила про замінування будівлі міської ради, де зараз проходить друге пленарне засідання XI сесії міської ради VІІ скликання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надійшла інформація про мінування будівлі (міської ради - ред.). Хто боїться, може покинути залу (сесійну - ред.)", - повідомив близько 12.23 головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко.

Депутати і запрошені залишились у залі і продовжили роботу. Щойно ж у пленарному засіданні оголошено перерву на 1 годину щоб депутати змогли пообідати.

Як повідомляв Укрінформ, у середу зранку невідома особа повідомила про замінування Херсонської міської ради, де через кілька хвилин мала розпочатися сесія міської ради. З будівлі міськради було евакуйовано працівників та відвідувачів. Правоохоронці ретельно оглянули будівлю. Жодних вибухових пристроїв не знайдено. Після обстеження сесія міської ради розпочала свою роботу. Того ж дня о 13.06 на електронну пошту ОДС ОКЦ ГУ ДСНС України в Херсонській області надійшло анонімне повідомлення, що "незнайдений правоохоронними органами вибуховий пристрій активовано". Проте робота сесії не була зупинена. О 15.16 чергове обстеження будівлі міськради було завершено. Вибухових пристроїв знову не знайдено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-