У Бахмуті обстріляли офіс місцевої телекомпанії

У Бахмуті обстріляли офіс місцевої телекомпанії

Фото
Укрінформ
У Бахмуті (кол. Артемівськ) Донецької області невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії, постраждалих немає.

Про це в середу повідомили у Бахмутському відділі поліції Донецької області.

"Поліція проводить перевірку за фактом пошкодження вікон в офісі місцевої телекомпанії... За попередніми даними отвори були зроблені в результаті використання вогнепальної зброї", - сказано у повідомленні.

Відзначається, що в чергову частину Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від депутата Сіверської районної ради та директора "Сіверського телебачення" про те, що, прийшовши вранці на роботу, він побачив пошкодження вікна.

У результаті проведеного огляду місця поді, було зафіксовано чотири отвори в склі у вікні кабінету. Телекомпанія знаходиться на першому поверсі житлового будинку. Після проведення первинних заходів правоохоронці встановили, що у момент події в робочих кабінетах працівників телебачення не було, постраждалих немає.

Зараз співробітниками Бахмутського відділу поліції проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до пошкодження телестудії.

Вказаний факт внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом хуліганських дій по ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-