Кропивницькі

Кропивницькі "перевертні в погонах" займалися грабунками і катуваннями

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому Служба безпеки України спільно з прокуратурою припинила діяльність організованої злочинної групи, що складалася з керівників та оперативних працівників поліції.

Про це повідомляє Прес-центр СБ України.

"Оперативники спецслужби затримали членів банди ще у липні цього року під час вимагання 200 тисяч гривень від місцевого мешканця за непритягнення до кримінальної відповідальності за нібито розбещення неповнолітніх", - йдеться у повідомленні.

Як встановило досудове слідство, «перевертні в погонах» спеціалізувалися на грабунках, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві, шахрайстві тощо. Будучи обізнаними з роботою правоохоронних органів, вони ретельно готувалися до кожного злочину, певний час слідкуючи за жертвами.

Організатор банди - керівник одного з підрозділів Кропивницького відділу поліції, який залучив до злочинної діяльності трьох своїх підлеглих та цивільного.

21 листопада всім зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла), ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 3 ст. 365 (перевищення влади) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-