На Полтавщині з палаючого гуртожитку врятували шістьох людей

На Полтавщині з палаючого гуртожитку врятували шістьох людей

Укрінформ
У м.Заводське Лохвицького району на Полтавщині працівники ДСНС врятували шістьох та евакуювали 10 людей під час пожежі в гуртожитку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Полтавській області. 

"В кладовій на четвертому поверсі п’ятиповерхового гуртожитку Лохвицького технологічного технікуму Полтавської державної аграрної академії за адресою вул. Матросова м. Заводське Лохвицького району виникла пожежа...  Зважаючи на сильне задимлення в гуртожитку, рятувальники провели евакуацію його мешканців.  Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 6 людей, в тому числі одну дитину, та евакуювали 10 людей", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в Службі, під час пожежі 18-річний юнак отримав отруєння продуктами горіння. Постраждалого направлено в Лохвицьку центральну районну лікарню для надання медичної допомоги.

Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання локалізували пожежу об 21:24, ліквідували – о 22:05. До гасіння залучалася 1 одиниця техніки та 6 працівників особового складу.

Зазначається, що вогнем було знищено електролічильник, пральну машинку, електричний водонагрівач, пошкоджено стіни гуртожитку на площі 16 кв. м. Але саму будівлю вдалося врятувати.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електролічильника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-