ДТП під Миколаєвом: четвертий військовий помер у лікарні

ДТП під Миколаєвом: четвертий військовий помер у лікарні

Укрінформ
ДТП під Миколаєвом за участю легкового автомобіля «Opel Vektra» та вантажівки «Scania» забрала життя вже четвертого військовослужбовця: він помер у лікарні.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

  «22 листопада о 16:00 на трасі Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» біля м. Миколаєва внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Opel Vektra» з вантажним автомобілем «Scania» загинуло троє осіб та одна особа постраждала. Рятувальники деблокували з понівеченого легковика тіла трьох загиблих чоловіків, а також дістали постраждалого. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставлено до лікарні у в тяжкому стані, але від отриманих травм він помер», - йдеться у повідомленні.

  На місце пригоди прибули відділення 1 державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. На місці події також працювали слідчо-оперативна група ГУ Національної поліції в Миколаївській області, 2 бригади швидкої медичної допомоги, патрульна поліція, оперативна група Центрального районного відділу та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області, військова прокуратура.

  Як уже повідомляв Укрінформ, у легковику були бійці 36-ї бригади морської піхоти. Подія сталася біля автозаправки. Бензовоз саме виїжджав на трасу і в нього на повній швидкості врізався «Опель».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-