У Львові хабарника з міськради арештували. Застава – 2 мільйони

У Львові хабарника з міськради арештували. Застава – 2 мільйони

Укрінформ
Сьогодні Шевченківський суд міста Львова обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці з правом внесення застави для начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця, затриманого 17 листопада під час отримання хабара.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на речницю головного управління СБУ у Львівській області Мирославу Клячківську.

"У суботу, 19 листопада, львівський суд обрав запобіжний захід чиновнику Львівської міськради, якого військова прокуратура обвинувачує у хабарництві. Суд арештував начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця, встановивши заставу у розмірі 2 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада співробітники військової прокуратури Західного регіону разом з СБУ затримали у Львові начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара у 80 тисяч гривень. Раніше Львівська обласна прокуратура оголосила Юрію Гольцю підозру у справі щодо незаконного поводження з побутовими відходами на Грибовицькому міському сміттєзвалищі. Тоді чиновника від роботи не усунули, а суд ухвалив рішення про запобіжний захід стосовно нього у вигляді особистого зобов’язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-