АТО: сектор

АТО: сектор "М" залишається зоною найзапекліших бойових дій

Укрінформ
Найбільш складна обстановка у зоні АТО залишається на Маріупольському напрямку.

Про це заявив під час брифінгу в Києві речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Маріупольський напрямок, як і раніше, залишається зоною найзапекліших бойових дій", - сказав він.

За його словами, всього протягом минулої доби на Маріупольському напрямку відбулося 31 обстріл, 18 із них  - з важкого озброєння.

"На Луганському напрямку противник порушував режим тиші рівномірно по всьому фронту. При цьому застосовував здебільшого легке озброєння", - заявив речник МОУ.

Найтриваліші обстріли відбулися у Станиці Луганській, де ворог задіяв снайперів. У Попаснянському районі відбулася серія перестрілок між силами АТО та противником, а в Жовтому ворог здійснив короткотривалий мінометний обстріл, додав Лисенко.

Всього на Луганському напрямку протягом доби зафіксовано 9 обстрілів, один з яких - з важкого озброєння.

"На Донецькому напрямку бойові дії велися в Луганському, Авдіївці та її околицях. На обох рубежах відбулася низка ворожих мінометних обстрілів, по наших позиціях було випущено понад 80 мін різного калібру", - повідомив Лисенко.

Він зазначив, що українські війська були вимушені відкривати вогонь у відповідь. У всіх випадках противник порушував режим тиші в темну пору доби та в сутінках.

Всього протягом минулої доби на Донецькому напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, половина з них із важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-