Марина Порошенко привезла до Миколаєва «Книгу миру»

Марина Порошенко привезла до Миколаєва «Книгу миру»

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко у Миколаєві ознайомила студентів і викладачів Національного університету імені Сухомлинського з національним проектом «Книга миру». Миколаївська молодь залишила в книзі і свої побажання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У сучасних умовах цінність миру набула особливої ваги, тому ця книга – своєрідна молитва дітей та молоді за мирне життя в Україні. Миколаїв став сьомим регіоном, який заповнив свій розділ в «Книзі миру». В ній свої побажання про мир в Україні пише молодь з усіх куточків нашої держави», - зазначила Порошенко.

Фото: Михайло Марків.

Вона також привітала миколаївську молодь з міжнародним Днем студентів. «Юні і прогресивні українці завжди були в авангарді змін у країні, рішуче виступали проти беззаконня. Студенти першими не побоялися виступити проти тих, хто намагався вкрасти у нас європейське майбутнє. Гарячими серцями молодих українців пишеться нова історія країни», - сказала дружина Президента.

Вона також поспілкувалася з викладачами миколаївського унівеситету ім. Cухомлинського, які були учасниками АТО. Одному з них - Олександру Смирнову, викладачу історичного факультету, десантнику 79 окремої аеромобільної бригади, який воював і був поранений, Марина Порошенко подарувала ікону Божої Матері. У відповідь боєць презентував їй збірку миколаївських авторів «Миттєвості війни», присвячену учасникам бойових дій на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-