Садовий прокоментував обшук у Львівській мерії

Садовий прокоментував обшук у Львівській мерії

Укрінформ
Генпрокуратура своїми діями відштовхує іноземних інвесторів з України.

Про це, коментуючи сьогоднішній візит до Львівської мерії слідчих Генпрокуратури, написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий.

"Інвестуйте в Україну!", - закликають Президент та Прем'єр. "Так-так, ми на вас чекаємо!", - потирає руки Генпрокуратура. Сьогоднішні дії в міській раді - найкраща відповідь на питання, чому в Україну не йде інвестор", - зазначив Садовий.

За словами мера, два роки тому місто залучило провідного європейського індустріального девелопера - нідерландську компанію CTP. Інвестор запланував збудувати в промзоні Рясне-2 сучасний індустріальний парк на 3000 робочих місць. Місто підвело комунікації, провело відкритий конкурс. Нідерландці мали купу причин прийняти негативне рішення: країна в страшній економічній кризі, корупція, війна тощо. Але вони відважились. Сьогодні всім нам передали привіт з минулого", - написав мер.

Як повідомляв Укрінформ, у приміщенні Львівської міської ради сьогодні проводилися обшуки. Генпрокуратура спільно з Нацполіцією розслідує факти зловживання службовими особами Львівської міськради. Справа стосується договору купівлі-продажу земельної ділянки за ціною 52 млн грн при нормативно-грошовій оцінці у 140 млн грн.

Разом з тим, головний юрист Львівської міськради Гелена Пайонкевич запевняє, на цю земельну ділянку в Рясне-2 під індустріальний парк, обсягом близько 30 га, був відповідний конкурс, його результати затверджено. Реалізація проекту стартувала у 2013 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-