Мер Херсона каже, що підпалом дверей його не залякати

Мер Херсона каже, що підпалом дверей його не залякати

Укрінформ
У Херсоні поліція встановлює обставини підпалу дверей квартири міського голови Володимира Миколаєнка. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. 

«9 листопада о 9.25 до чергової частини Дніпровського відділення поліції надійшла інформація від міського голови міста Херсона Володимира Миколаєнка про те, що вночі невідомі підпалили двері його квартири. Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що частково пошкоджені вхідні двері, дверне вічко було заліплене жувальною гумкою. На підлозі знаходилась пляшка з рідиною для розпалу. Усе вилучили та направили на дослідження», - зазначається в повідомленні. 

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про кримінальне правопорушення за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу». Встановлюються всі обставини події.

Коментуючі подію в соцмережі Facebook, сам Миколаєнко наголосив, що це робиться з однією метою - залякати його. 

"Хочу сказати тій мерзоті, що я чітко знаю, де наступив вам на хвоста і де поламав ваші схеми. Навіть не думайте, що такою "грою в 90-ті" ви змусите мене приймати інші рішення і зупинитися. Я пройшов ті страшні часи, і зараз такими своїми пугалками ви лише укріплюєте мене в думці, що я на правильному шляху. Не вдається "порішать", то вирішили лякати. Марні ті спроби", - написав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-