АТО: бойовики обстріляли з БМП Луганське й Балку-Кошарну

АТО: бойовики обстріляли з БМП Луганське й Балку-Кошарну

Укрінформ
У районі проведення антитерористичної операції з опівночі і до 18.00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 22 випадки відкриття вогню по українських позиціях.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку ворог 13 разів провокував наших захисників на відкриття вогню у відповідь", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, в районах Широкиного, Мар’їнки та Водяного бойовики використовували стрілецьку зброю, гранатомети і кулемети. Окрім Широкиного, порушуючи Мінські домовленості, противник обстрілював наші позиції зі 120 мм мінометів в районі Степного, Березового та Красногорівки. Поблизу Лебединського зафіксовано застосування мінометів 82 калібру. 

"На Донецькому напрямку окупанти 3 рази порушували режим тиші. В бік сил АТО в районі Луганського стріляли з мінометів калібру 82 та 120 мм. Також тут російські окупаційні війська відкривали вогонь з озброєння БМП, а в Авдіївці - з гранатометів та стрілецької зброї", - поінформували в прес-центрі.

У штабі також нарахували 6 збройних провокацій на Луганському напрямку.

"В районі Балки-Кошарної - вогонь з озброєння БМП. Неподалік Кримського противник використав міномети 82 калібру. Новоолександрівку обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а в Жовтому і Станиці-Луганській фіксувалися постріли з гранатометів", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-