Чернігівські активісти кажуть про

Чернігівські активісти кажуть про "корупційні схеми" на концерті Потапа й Насті

Укрінформ
Активісти Чернігова нагадують організаторам і всім причетним до проведення 9 листопада концерту Потапа і Насті Каменських про корупційну відповідальність.

Про це йдеться в соцмережі Facebook на сторінці громадського активіста і представника цивільного корпусу "Азов" Павла Муравейка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Буде концерт, буде весело і жарко, будете ще за корупцію відповідати", - пообіцяв Муравейко, судячи з усього, організаторам концерту.

Активіст повідомив, що сьогодні організатори турне Потапа й Насті зустрічалися нібито зі співробітниками СБУ і домовилися з ними про охорону концерту . З огляду на це, нагадав, що СБУ не має ні права, ні ресурсу охороняти такі заходи.

Водночас Муравейко запропонував організаторам провести прес-конференцію і відкрито пояснити міській громаді свою позицію.

"Можемо гарантувати безпеку цієї конференції, але не концерту", - написав він.

За повідомленням Сергія Мойсієнка - директора Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка, де будуть виступати Потап і Настя, він розмовляв з організаторами концерту артистів і попереджав про можливі ризики та загрози. Виступ дуету вони, однак, не скасували.

Як повідомляло агентство, з проханням скасувати концерти Світлани Лободи та Потапа й Насті у Чернігові активісти зверталися до влади й директора театру ще у жовтні. Зараз на сайті міської ради розміщена й відповідна  електронна петиція. Утім, концерт Лободи вже відбувся.

Він супроводжувався пікетом активістів, створенням ними "коридору ганьби" для публіки, яка під час війни з Росією підтримує проросійськи налаштованих співаків, неправдивим замінуванням театру та іншими подіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-