Смертельна ДТП із маршруткою: загиблими виявилися однокласники

Смертельна ДТП із маршруткою: загиблими виявилися однокласники

Укрінформ
ДТП у Харкові за участі маршрутного автобуса і легкового автомобіля Chevrolet Cruze міг зумовити маневр водія іномарки.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор відділу превентивної діяльності Головного управління поліції у Харківській області підполковник Олег Ніконенко.

"Згідно з попередньою версією, водій іномарки здійснював поворот наліво на вулиці Гвардійців Широнинців перед маршрутним автобусом, хоча, за правилами дорожнього руху, він повинен був поступитися дорогою автобусу. Поки що неясно, чи вистачало водієві іномарки можливості здійснити маневр, тобто яка відстань відділяла його від автобуса. Правоохоронці опитують свідків та очевидців ДТП", - наголосив Ніконенко.

За його словами, поки що неможливо опитати водія Chevrolet: "Він перебуває в реанімації міської лікарні швидкої допомоги з численними травмами".

"Що стосується трьох загиблих пасажирів іномарки, то встановлено, що всі вони - 1996 року народження, однокласники", - додав Ніконенко.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у Харкові близько 22:45 на вулиці Гвардійців Широнинців, що знаходиться на Салтівському житловому масиві, зіткнулися маршрутний автобус "I-VAN" та автомобіль Chevrolet Cruze. На момент ДТП в автобусі знаходилося 30 пасажирів. Троє пасажирів легкового автомобіля загинули на місці, десятьох постраждалих доставлено до міської лікарні швидкої допомоги. На цей час у реанімації лікарні залишається один постраждалий: 19-річний водій Chevrolet Cruze.

На місці ДТП працює оперативно-слідча група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-