В Одесі

В Одесі "Азов" і ПС почубилися з "куликовцями"

Фото
Укрінформ
Співробітникам Патрульної поліції Одеси та Національної гвардії довелось евакуювати в неділю з Куликового поля близько 40 городян, що зібралися на чергову акцію вшанування жертв масових заворушень 2 травня 2014 року, через телефонне повідомлення про замінування цієї площі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На спецлінію "102" поліції близько 15 год. надійшло повідомлення про закладений на території Куликового поля вибуховий пристрій. Тому людей, що перебували на площі, довелось евакуювати, а фахівці-вибухотехніки здійснили обстеження території "мінування", - повідомив співробітник поліції Дмитро Равиль.

Під час спроб прибічників "антимайданівців" розпочати несанкціонований мітинг поряд з Куликовим полем зав'язалася словесна перепалка між групою проросійськи налаштованих осіб та активістами міського осередку "Правого сектору" і громадянського корпусу "Азов". Згодом вона переросла у штовханину. Втрутилися представники Нацгвардії та поліції, щоб розвести учасників протистояння.

Одного з порушників поліцейського кордону - "азовця" Івана Вишиваного - правоохоронці затримали. Жертв під час протистояння вдалось уникнути.

Вибухового пристрою на території Куликового поля не знайдено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-