На Закарпатті грабіжники напали на АЗС, поранений охоронець

На Закарпатті грабіжники напали на АЗС, поранений охоронець

Укрінформ
Сьогодні, 28 жовтня, вночі у місті Виноградів на Закарпатті троє невідомих напали на АЗС з метою пограбування. З травматичного пістолета поранено працівника заправки.

Про це повідомили в ГУ НП в Закарпатській області.

«Сьогодні близько третьої години ночі в м. Виноградів троє невідомих осіб прийшли на місцеву заправну станцію. Хлопці стали вимагати гроші від касирки, пригрозивши їй пристроєм для відстрілу гумових куль. Але жінка не розгубилася, закрила віконце та затисла ним руку одного з нападників. Той, запанікувавши, вистрілив в іншого працівника АЗС, який стояв неподалік. Після цього усі троє злочинців, так і не отримавши бажаних грошей, втекли», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, 40-річний виноградівець, у якого вистрелив зловмисник, знаходиться в травматологічному відділенні. Його життю нічого не загрожує.

Наразі поліція встановлює особи нападників. Їхні дії правоохоронці кваліфікують за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до десяти років, інформують в ГУНП в Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-