У Дніпрі звільнили артистку, яка зловтішалася з приводу побиття в театрі бійця АТО

У Дніпрі звільнили артистку, яка зловтішалася з приводу побиття в театрі бійця АТО

Укрінформ
У Дніпрі звільнили солістку хору оперного театру Катерину Фондуроко, яка у соцмережах підтримувала бойовиків та зловтішалася після того, як в оперному напередодні невідома жінка вдарила бійця АТО молотком по голові.
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook радник міського голови Дніпра Євген Гендін.
«Артистка хору Катерина Фондуроко звільнилася з театру і їде в Росію, куди, власне, і так збиралася. Процес просто прискорився», - написав Гендін.
Конфлікт у театрі набрав розвитку, коли у соцмережі користувачі знайшли її повідомлення на підтримку бойовиків Донбасу і СРСР. Вона не приховувала сепаратистських поглядів, говорила, що «її герой – Моторолла» та інше, а також зловтішався, що боєць української армії «мало отримав».
Такі висловлювання хористки обурили дніпрян і керівництво театру. Після спілкування з керівництвом театру 48-річна артистка написала заяву на звільнення за власним бажанням. За деякими свідченнями, Фондуроко вже виїхала до Криму.
Наразі профіль у соцмережі актриса почистила, зараз її сторінка вже недоступна.
Як раніше повідомляв Укрінформ, днями у Дніпрі під час антракту в оперному театрі представниця антимайдану вдарила добровольця молотком по голові. Поліція почала кримінальне провадження за фактом нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-