Сурогатну горілку в Харкові продавали і через Інтернет

Сурогатну горілку в Харкові продавали і через Інтернет

Укрінформ
Мешканця Харкова затримано за незаконний продаж фальсифікованого алкоголю, який він виставляв на одному з сайтів в Інтернеті.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Головному управлінні Державної фіскальної служби в Харківській області.

"Затримання відбулося в рамках операції "Акциз-2016". Чоловік у віці 24 роки торгував у мережі алкогольними напоями в тетрапаках із брендами відомих торгових марок. Спиртне він перевозив на власному автомобілі", - зазначили у відомстві.

При цьому чоловік не був зареєстрований як суб'єкт господарської діяльності та не мав ліцензії на торгівлю лікеро-горілчаними виробами. "При обшуку виявлено та вилучено алкогольні вироби й автомобіль. Загальна вартість вилученого - понад 500 тис. грн", - додали у відомстві. Розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, з 22 вересня в Харківській області від отруєння сурогатним алкоголем померло 50 осіб і понад 100 отримали медичну допомогу.

Встановлено 8 громадян, причетних до виробництва і збуту сурогатного алкоголю. Виробнка горілки і трьох його спільників заарештовано. Одна з господинь чотирьох магазинів, де продавали "палену" горілку, заарештована із заставою в сумі 275 тис. грн.

Слідство здійснюється за статтею, пов'язаною з незаконним виготовленням товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння і загибелі людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-