У дружини Мотороли крадений український паспорт - Аброськін

У дружини Мотороли крадений український паспорт - Аброськін

Фото
Укрінформ
Бланк українського паспорта, у якому вписано ім'я дружини вбитого в Донецьку терориста Мотороли (Арсена Павлова), був викрадений бойовиками ще в травні 2014 року в окупованому тоді Слов'янську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін, опублікувавши фотографію паспорта на ім'я Олени Павлової. 

"Декілька днів тому на деяких сайтах з’явились фотографії паспорта громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли. Нами встановлено, що бланк паспорта із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями", - написав голова обласної поліції.

Він пояснив, що 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. "Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків", - додав Аброськін.

Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини, запевнив Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, 16 жовтня один з лідерів терористичної організації "ДНР" Арсен Павлов з позивним "Моторола" загинув у результаті вибуху, який прогримів в ліфті його будинку. Смерть бойовика підтвердили українські силовики, а також у самопроголошеній "ДНР". У "ДНР" заявили, що вже встановили замовників вбивства і шукають виконавця.

Фото з матеріалів, оприлюднених українськими хакерами 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-