У Житомирі поліція затримала підозрюваних у розбійному нападі на рабина

У Житомирі поліція затримала підозрюваних у розбійному нападі на рабина

Укрінформ
На автовокзалі м. Житомира у неділю поліцейські затримали 4 осіб, обгрунтовано підозрюваних у причетності до нападу на громадянина Ізраїлю, що стався уночі з 6 на 7 жовтня.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"16 жовтня на автовокзалі м. Житомира поліцейські затримали 4 осіб, обгрунтовано підозрюваних у причетності до нападу на громадянина Ізраїлю, що стався уночі з 6 на 7 жовтня. Серед затриманих двоє чоловіків, яким уже оголошено про підозру у вчиненні розбою, та двоє неповнолітніх дівчат", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 7 жовтня уранці до поліції надійшло повідомлення про виявлення під мостом неподалік залізничного вокзалу обласного центру чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями без свідомості. Його було негайно госпіталізованого до реанімаційного відділення обласної лікарні, де діагностовано складні травми голови та мозку.

Пізніше стало відомо, що потерпілий – громадянин Ізраїлю, 1953 року народження, який лише 5 жовтня в’їхав в Україну.

Нині двом із затриманих, 21-річному та 40-річному чоловікам, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо двох інших осіб, 13-річної та 16-річної дівчат.

Попередньо встановлено, що вони випадково зустріли потерпілого на залізничному вокзалі і після нетривалого спілкування між ним виникла суперечка, що згодом завершилась жорстоким побиттям іноземця. У чоловіка нападники відібрали вартісний мобільний телефон та значну суму грошей.

Підозрюваним, відповідно до українського законодавства, загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-