Голова Херсонської ОДА кличе учасників АТО до Громадської ради

Голова Херсонської ОДА кличе учасників АТО до Громадської ради

Укрінформ
Найближчим часом буде створено Громадську раду учасників антитерористичної операції при голові Херсонської облдержадміністрації.

Про це поінформував голова ОДА Андрій Гордєєв на мітингу до Дня захисника України біля меморіалу "Алея Героїв Незалежної України" у Херсоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я нещодавно повернувся з Ради розвитку регіонів. Є пряме доручення Президента України про створення поряд із посадою голови Херсонської обласної державної адміністрації Громадської ради учасників антитерористичної операції. Тому від сьогодні оголошую про створення такої ради і запрошую всіх учасників антитерористичної операції долучитися до цього процесу і спільно вирішувати поставлені завдання", - сказав Гордєєв.

За його словами, Херсонська ОДА разом із Громадською радою учасників АТО вирішуватиме питання забезпечення бійців земельними ділянками, створення на виділених їм ділянках необхідної інфраструктури для житлового будівництва, забезпечення учасників АТО пільгами та дотримання цих пільг у регіоні, а також низкою інших важливих питань. "Це має бути питанням номер 1 у всій нашій роботі", - наголосив глава ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-