Васильківську школу відбудують за гроші бюджетного резерву - Зубко

Васильківську школу відбудують за гроші бюджетного резерву - Зубко

Укрінформ
Уряд найближчим часом виділить з резервного фонду кошти на відновлення школи у Василькові.

Про це сказав на брифінгу віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко, після термінової поїздки до Василькова Київської області, де сьогодні в одній із шкіл міста обвалилася стіна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд у першу чергу прийме рішення про виділення з резервного фонду коштів для того, щоб відновити цю школу», - сказав Зубко. 

Крім того, додав він, буде розповсюджено вказівку та попередження про необхідність провести плани навчання інших освітніх шкіл щодо евакуації дітей у зв'язку із можливими надзвичайними ситуаціями. 

«Як показала практика сьогодні, саме вчасні дії допомагають врятувати від постраждалих у такій ситуації», - додав віце-прем'єр-міністр.

Крім того, влада проведе перевірки усіх шкіл, які були побудовані до 1980 року, щодо стану фундаменту та стану тих комунікацій, які є поряд із школами. 

«Нам сьогодні потрібно встановити причини, зробити акт обстеження, зробити план відновлення цією школи», - зазначив Зубко. 

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня близько 10:00 в м. Васильків у триповерховій будівлі середньої школи № 6 сталося руйнування фасадної стіни з 1 по 3 поверхи та перекриття навчальних приміщень. Причина руйнування встановлюється.

Фото: @ZubkoGennadiy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-