Вінничанка сіла на сім років за викрадення 15 кіло ювелірки

Вінничанка сіла на сім років за викрадення 15 кіло ювелірки

Укрінформ
Вінничанку, яка викрала 15 кг ювелірних виробів під час роботи у профільній компанії, засудили на 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Вінницької області/

«Сорокасемирічна жінка працювала менеджером зі збуту у відомій вінницькій ювелірній компанії. За накладною вона отримала понад 45 кілограмів браслетів, кольє, перснів та інших золотих і срібних виробів. Третину коштовностей спритниця привласнила, решту – повернула. Відтак заподіяла підприємству більше 2,5 мільйонів гривень матеріальної шкоди», - йдеться у повідомленні.

Суд першої інстанції жінку визнав винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і засудив  її до 7 років ув’язнення.  До того ж крадійка 2 роки не матиме права обіймати посади чи займатись діяльністю, пов’язаною з обліком та розпорядженням товарно-матеріальними цінностями.

З рішенням місцевого суду не погодилися ні сторона обвинувачення, ні заарештована. Прокурор у своїй апеляційній скарзі виступав за більш суворе покарання – 10 років. Обвинувачена ж просила вирок скасувати, бо вважає себе невинуватою. Однак колегія суддів апеляційного суду детально розібралася в обставинах справи та відхилила обидві апеляційні скарги.

Вирок набув чинності, і жінка проведе 7 років за гратами.

Фото: armenpress.am

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-