На Чернігівщині біля клубу у натовп кинули гранату, є постраждалі

На Чернігівщині біля клубу у натовп кинули гранату, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На Чернігівщині після бійки біля сільського клубу у натовп кинули гранату. 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Чернігівської області.

«Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці події пролунав вибух», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

Зі слів потерпілого, тілесних ушкоджень він зазнав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду. Після цього на порозі сільського клубу, де стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали троє осіб, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль "Шкода Октавія".

На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтями «замах на вбивство», «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та «хуліганство».

Триває розслідування.

Фото: Нацполіції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-