Продавця горілки-вбивці арештували без права на заставу

Продавця горілки-вбивці арештували без права на заставу

Укрінформ
Мешканця Миколаївщини, який підозрюється у збуті фальсифікованих алкогольних напоїв, що призвело до смерті п'ятьох людей на території області, взято під варту без права застави.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

"У ході досудового розслідування встановлено, що у період з 20.09.2016 по 25.09.2016 мешканцями м. Миколаєва було придбано фальсифіковану горілку, вживання якої призвело до смерті 5 осіб. За підозрою у вчиненні цього злочину затримано 27-річного мешканця області та 02.10.2016 слідчим суддею Центрального районного суду міста Миколаєва стосовно нього обрано винятковий запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, які становлять загрозу для життя і здоров’я людей, що спричинило  тяжкі наслідки (ч.3 ст.204 КК України).

Як уже повідомлялося, в Миколаєві, в мікрорайоні Тернівка, від отруєння сурогатним алкоголем померло п’ятеро людей. За результатами судмедекспертизи у померлих виявлено в крові метанол. За свідченням сусідів, горілку загиблі купували в місцевому магазині. Проте його продавець заперечує усіляку причетність до продажу сурогату, мотивуючи це тим, що не має ліцензії на продаж алкогольних напоїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-