Стрілянина в кафе біля київського цирку: підозрюваного спіймали

Стрілянина в кафе біля київського цирку: підозрюваного спіймали

Укрінформ
У Києві протягом кількох годин затримали підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка, який стріляв у потерпілого.

Про це повідомили на сайті Нацполіції Києва.

"Зловмисник під час конфлікту у закладі на пр. Перемоги у Шевченківському районі столиці  кілька разів вистрілив у чоловіка. У результаті потерпілого із вогнепальними пораненнями доставили в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повідомлення про стрілянину на пр. Перемоги у Шевченківське управління поліції надійшло вчора о 13:40. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

"Зі слів очевидців правоохоронці з’ясували, що у потерпілого виник конфлікт із невідомим чоловіком, який у результаті здійснив кілька пострілів із невстановленої зброї і втік. Потерпілого, а це – киянин, 1975 р.н., доставили у лікарню, йому надали необхідну медичну допомогу. Зі слів лікарів, у нього вогнепальні поранення пахової ділянки та обох ніг", - зазначили у поліції.

Під час огляду місця події вилучені стріляні гільзи, які відправили для проведення експертизи. Поліція опитала свідків та очевидців інциденту, а також персонал закладу, де відбулася стрілянина.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Нацполіції повідомили, що через кілька годин після злочину працівники Шевченківського управління поліції спільно зі співробітниками оперативно-розшукового відділу окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» ДПСУ та управління СБУ затримали підозрюваного в аеропорту «Бориспіль». Зловмисник, а це - раніше судимий житель Житомирщини, 1992 р.н., намагався через Стамбул втекти до Анталії.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вину у скоєнні злочину він визнав. За вчинене правопорушення йому загрожує до 15-ти років ув’язнення. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-