Херсонська облрада обрала собі голову

Херсонська облрада обрала собі голову

Укрінформ
Головою Херсонської обласної ради на другому пленарному засіданні позачергової 7-ї сесії Херсонської облради у вівторок обрано представника ВО «Батьківщина» Владислава Мангера.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За результатами таємного голосування за Мангера Владислава Миколайовича проголосували 33 депутати. Не дійсний - 1 бюлетень. Проти - 0. Таким чином, на посаду голови Херсонської обласної ради обрано Мангера Владислава Миколайовича», - сказав на сесії, оголошуючи результати таємного голосування, голова лічильної комісії Дмитро Бутрій.

Після обрання Мангера головою Херсонської облради заступник голови облради Оксана Рукавішнікова, яка головувала на сесії, передала йому повноваження з подальшого ведення цієї сесії.

Херсонська облрада налічує 64 депутати. На другому пленарному засіданні 7-ї сесії зареєструвалося 52 депутати. У голосуванні взяли участь 34 депутати. У бюлетень для таємного голосування з виборів голови облради було внесено лише одну кандидатуру - Владислава Мангера. У голосуванні не брали участь представники депутатських фракцій «Блок Петра Порошенка» і партії «Наш край». 

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня на позачерговій сьомій сесії Херсонської обласної ради депутати відправили у відставку голову обласної ради Андрія Путілова, згідно з поданою ним заявою про добровільне припинення повноважень голови обласної ради. Проте обрати нового голову обласної ради депутати в цей день не змогли. У роботі сесії було оголошено перерву на невизначений час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-