Кількість загиблих від сурогатної горілки на Харківщині зросла до 12

Кількість загиблих від сурогатної горілки на Харківщині зросла до 12

Укрінформ
На Харківщині зростає кількість жертв алкоголю невідомого походження - наразі від отруєння померло вже 12 осіб. Серед постраждалих - мешканці трьох районів та обласного центру.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

"За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, 22 вересня серед мешканців Харківської області зареєстровано 19 випадків отруєння алкогольними напоями (ймовірно, сурогат). Із загальної кількості постраждалих станом на 10:30 23 вересня 12 осіб померло. Управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації та Головного управління ДСНС підтвердили дану інформацію", - зазначається у повідомленні.

Жертвами отруєння паленою горілкою стали жителі трьох районів та міста Харкова. Зокрема, у Вовчанському районі отруїлося 10 осіб, з них 8 померли. Алкогольні напої постраждалі придбали на розлив у магазині "Мрія" у с. Охримівка. У населених пунктах, де зареєстровано отруєння (с. Охримівка та с. Жовтневе Друге) проводяться подвірні обходи.

В Ізюмському районі отруїлося четверо громадян, які придбали алкогольний напій на розлив у магазині в с. Іванчуківка. Двоє людей померло, один постраждалий втратив зір, ще один перебуває в районній лікарні, його стан задовільний. 

Крім того, три випадки отруєння зафіксовано у с. Кутузівка Харківського району. Тут померло двоє людей, третій постраждалий перебуває на лікуванні в обласній клінічній лікарні.

Ще двоє людей звернулося по медичну допомогу у Харкові. Один перебуває на лікуванні в Харківській міській клінічній лікарні, інший відмовився від лікування та залишив медзаклад.

Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-