Під Одеською мерією сталися сутички з правоохоронцями

Під Одеською мерією сталися сутички з правоохоронцями

Фото, відео
Укрінформ
У середу, 21 вересня, під час сесії Одеської міськради сталися сутички між прибічниками і противниками мера Геннадія Труханова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники "Антитрухановського майдану" розсипали неподалік від входу до мерії сувенірні гривні, що символізують незаконне, на думку пікетувальників, надання пільг на 40 мільйонів гривень організаторам автостоянок.

Перед входом до адмінбудівлі мерії вишикувались три шеренги патрульних поліцейських, нацгвардійців та працівників муніципальної охорони.

Та попри це між прибічниками та опонентами влади, яких зібралося близько півтисячі, виникла штовханина. Оскільки до встановленого на площі перед мерією "вільного мікрофона" комунальники не допустили для висловлення своєї позиції кількох учасників "Антитрухановського майдану", боротьба "за мікрофон" переросли в сутичку з правоохоронцями.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (20 фото)

Активісти закидають комунальникам, що вони замість прибирання вулиць і дворів "махають прапорами" під мерією.

Комунальники ж, у свою чергу, вигукують через гучномовець слова підтримки міській владі. Зокрема, вони стверджують, що "жоден мер до Труханова не робив стільки хорошого, він ремонтує двори, дороги, під'їзди".

Ще одна група одеситів мітингує проти затвердження плану зонування території (зонінгу) Одеси, хоча цей пункт порядку денного знятий з обговорення на сесії.

Загалом у порядку денному сесії, підтриманому 57 депутатами, - близько півсотні проектів рішень щодо внесення змін до рішення міськради "Про бюджет Одеси на 2016 рік", затвердження міських програм "Електротранспорт Одеси", "Безпечне місто" та інших цільових програм, концепцій містобудування та прийняття рішень із земельних правовідносин.

Крім того, члени міськради вирішили обговорити запозичення 10-мільйонного кредиту від корпорації "Нефко" для реалізації проекту з підвищення енергоефективності одного з міських об'єктів.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-