Злива в Одесі не вщухає – деякі трамваї вийшли на маршрути

Злива в Одесі не вщухає – деякі трамваї вийшли на маршрути

Укрінформ
У місті Одеса тривають дощі, вітер північно-східний, місцями пориви до 18 м/с, рух деяких трамваїв відновлено.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

«Станом на 14 годину 20 вересня по місту Одеса йде дощ, вітер північно-східний до 12 м/с, місцями пориви до 18 м/с. Відновили рух трамваї 3, частково 5 та 12 маршрутів. Припинений рух трамваїв 20, 27 маршрутів та обмежено рух по вулиці Балківська. По цих напрямках організовано рух маршрутних таксі», - йдеться у повідомленні.

На вулиці Маршала Жукова рятувальники відбуксирували три автомобілі з підтоплених ділянок дороги на безпечні частини автошляхів, проводиться вилучення легкового автомобіля у районі Хрустального провулка, маршрутного автобуса з 15 пасажирами на вулиці Церковна, у м. Б.-Дністровський на вулиці Московська дістають автобус, на вулиці Лазо - два легкові автомобілі, в селищі Шабо - маршрутний автобус.

Рятувальники проводять роботи з відкачування води в Одесі на вулицях Чорноморського козацтва, 26, 18, 24, 22 та  Одеська, 34, 36, 38, в селищі Олександрівка з території приватного житлового будинку та Будинку культури, в смт Овідіополь з території приватного будинку по вулиці Кудрявцева, в селищі Затока з присадибних ділянок по вулицях Лиманська, Приморська, Озерна.

Також проводяться роботи з прибирання з пішохідних та проїжджих частин дороги повалених дерев в Одесі на вулицях Сєрова, Вільямса, 52/2, Ільфа та Петрова, 27, 6/2, 8/1, Фонтанська дорога, 58, Буніна, 33, Миколаївська дорога, 299, Середня, 36, пров. Іспанський, 5.

В Одеській області виникло аварійне відключення електромереж у 33-х населених пунктах: в Арцизькому - 2, Болградському - 2; Ізмаїльському - 3; Кілійському - 1; Тарутинському - 4; Біляївському - 1; Комінтернівському- 5; Овідіопольському - 3, Роздільнянському районах - 3.

На відновлення електромереж від Обленерго задіяно 49 бригад.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Одесі через зливу, що розпочалася вночі, спостерігаються довжелезні автомобільні затори, на деяких маршрутах простоюють трамваї, оскільки рейки залиті водою.

Мер Одеси Геннадій Труханов закликав керівників підприємств та установ скоротити сьогодні робочий день для співробітників, зважаючи на 3-місячну норму опадів, які випали за добу. 

Метеорологи уточнили, що на 9 годину ранку випало 85,3 мм опадів, останній раз стільки було в 1887 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-