Працівники Одеського НПЗ заблокували в'їзд на територію заводу

Працівники Одеського НПЗ заблокували в'їзд на територію заводу

Укрінформ
Близько півсотні працівників Одеського нафтопереробного заводу, майно якого майже два роки перебуває під арештом, заблокували в'їзд на територію заводу.

Нафтопереробники тримають у руках плакати з гаслами "Укртранснафтопродукт" - ширма для злодіїв", "Рейдери, геть з Одеського НПЗ, ми хочемо працювати!" та інші, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Працівників заводу не пускають на його територію, через це ми встановили цілодобове чергування біля в'їзду на підприємство, щоб не допустити подальшого вивезення майна з НПЗ. Якщо у водіїв бензовозів нема дозвільних документів - не пропускаємо їх", - заявив журналістам заступник виконавчого директора Ігор Фіщенко.

Це вже не перша акція нафтопереробників - попередню вони проводили 14 вересня. Пікетувальники вимагали поновити роботу підприємства і повернути борги по зарплаті працівникам, які вже більше року не погашаються через судову тяганину.

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня Господарський суд Одеської області розглянув фінансові претензії групи кредиторів до ПАТ "Одеський НПЗ" і ухвалив рішення внести до реєстру кредиторів підприємства російський "ВТБбанк" і дві кіпрські компанії, що заявили про непогашений 14-мільярдний борг заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-