Десантники тестують на полігоні нові моделі військового взуття

Десантники тестують на полігоні нові моделі військового взуття

Фото
Укрінформ
Один із підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ протестував чотири варіанти бойових черевиків різних модифікацій - два варіанти демісезонних від різних виробників та два варіанти літніх.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

«Одні моделі для тестового використання в підрозділі були надані ще в листопаді минулого року, а інші - вже влітку», - йдеться в повідомлені. 

Зведена група представників «Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України», компаній «GORE-TEX Products Europe» та «Талан» відвідала загальновійськовий полігон, де і ознайомились з умовами, наближеними до бойових, в яких доводиться працювати військовим. 

Виробники безпосередньо поспілкувалися з військовослужбовцями, які використовують нові черевики, почули їх відгуки та побажання щодо удосконалення та покращення сучасного тактичного взуття. 

«Вказані доповнення будуть оперативно включені у виробничий процес виготовлення новітнього взуття для військових», - запевнили у відомстві. 

Зазначимо, що десантники звернули увагу представників делегації на те, що потрібно змінити, доробити, підсилити.

Робота над удосконаленням взуття для військових триває для того, щоб військовослужбовцям було зручно виконувати завдання, а також щоб вітчизняні бойові черевики нічим не поступалися кращим світовим зразкам.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (33 фото):

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-