У полтавському супермаркеті чоловік влаштував стрілянину

У полтавському супермаркеті чоловік влаштував стрілянину

Фото
Укрінформ
У Полтаві правоохоронці затримали чоловіка, який намагався скоїти крадіжку в супермаркеті, а коли його зупинила охорона, почав стріляти.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Полтавській області.

"38-річний полтавець намагався винести із магазину без оплати дезодорант, заховавши його під пахвою. Охоронці супермаркету помітили це, зупинили чоловіка та почали вимагати, щоб він дочекався приїзду правоохоронців. На таку вимогу злодій відреагував дуже агресивно: витягнув пістолет, почав погрожувати ним охоронцям та здійснив один постріл", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що куля влучила у підлогу, тож ніхто не постраждав.

Як поінформував начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Олександр Лазар, затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Жодних документів та дозволу на носіння зброї у нього не було.

Наразі правопорушника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкриміновано ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-